Dyrgravveien 6A, 3360 Geithus

Vi tilbyr mange ulike tjenester

Siden 1998 har vi utført jobber innen brannsikring og håndverkstjenester. Dermed har vi lang erfaring innen faget, og vi er opptatt å levere produkter og tjenester av ypperste kvalitet!

Vi arbeider i områdene rundt Modum, Drammen, Kongsberg, Hokksund, Hønefoss, Oslo, Asker, Bærum, Buskerud, Vestfold, Nedre og Øvre Eiker samt Krøderen området.

Vi har over 100 kjempe fornøyde referanser innen vårt fagfelt. Vi utfører blikkenslagerarbeid, snekkerarbeid og takarbeid.

Hva er taktekking?

En taktekker reparerer, skifter ut og installerer tak på boliger eller næringsbygg.

De bruker en rekke materialer som metall, aluminium, tre, treshingel, fliser, skifer og stål. Taktekkere skalerer toppene på en eiendom for å reparere lekk tak, erstatte ødelagte fliser eller forsegle områder for å gjøre dem vanntette. Taktekking er fysisk krevende og krever utholdenhet til å stå, klatre og gå forsiktig i varmt, kaldt, vindfullt, snødekt eller regnvær. Arbeidet som taktekkere gjør, sikrer at bygninger er strukturelt sunne og trygge for de som kommer inn.

Mens en taktekkers daglige arbeidsoppgaver og ansvar bestemmes av hvor de jobber, er det mange kjerneoppgaver knyttet til rollen. Basert på vår analyse av stillingsannonser inkluderer disse: Utfør takkontroller Før de begynner på jobben, inspiser taktakere et tak for å finne den beste reparasjons- eller utskiftningsprosedyren.

De inspiserer arbeidsområdet sitt for å sikre at alle nødvendige verktøy er til stede. Evalueringen deres inkluderer beregning av den totale mengden materialer og arbeidskraft som er nødvendig for å fullføre jobben. Mål og kutt prosjektmaterialer Taktakere må sørge for at alle materialer de bruker er godt trimmet for å passe tett langs kantene på et tak. De er ansvarlige for å endre materialer etter behov.

Taktakere sørger for at materialene deres passer rundt skorsteiner, lufteåpninger, takrenner og vegger og andre kryssende flater. Glatte og flate takoverflater Før du legger til nye lag, glatter taktakere ru flekker og lager en overflate for nye helvetesild eller vanntetting. De bruker hammere, beitelag eller andre slipende materialer som murstein, sand og skitt for å jevne ut overflater. Etter at nye treshingel er plassert, kan en takleder glasere det øverste laget av arbeidet sitt og legge inn grus for å fylle sprekker.

Installere takmaterialer

Taktekkerens primære jobb er å konstruere et værbestandig tak ved å installere materialer som treshingel og asfalt. Under denne prosessen erstatter de alle områder på taket som er skadet eller råtnet. For å lage en mer værbestandig tetning, kan en takhenger også bruke isolasjon eller dampsperre. Under installasjonen bruker taktakere caulk og mørtel for å dekke eventuelle utsatte spiker eller skruehoder for å forhindre lekkasje. Komplett nettstedoppsetting og opprydding Å forberede og rydde opp i en stillingsplass er et takarbeiders ansvar. Når de først ankommer stedet, setter taktakere stiger, stillaser og andre midlertidige strukturer. Disse verktøyene gjør dem i stand til å utføre alt nødvendig takarbeid på en sikker måte